SVJETLOSNI LED ZNAK DJECA NA CESTI

Solarni svjetlosni LED znak djeca na cesti označuje blizinu mjesta na cesti kojim se djeca češće i u većem broju kreću (primjerice, ispred škola, vrtića, igrališta i sličnih mjesta). Solarni svjetlosni LED znak djeca na cesti vidljiv je sa više od 1000 metara zahvaljujući implementiranim visokokvalitetnim LED svijetlima te visokom konzolnom stupu, pri ćemu se povećava uočljivost znaka te pravovremeno obavještavanje i upozoravanje vozača.

Solarni svjetlosni LED znak djeca na cesti radi kontinuirano tako da naizmjenično pali dva treptača te simbol A34 brzinom 50/50 u dvije sekunde koja se podešava softverski. U uređaj je ugrađen svjetlosni senzor koji regulira jačinu svijetljenja LED dioda, prema vremenskim uvjetima. Prilikom postavljanja LED znakova djeca na cesti na više traka kolnika moguće je znakove povezati radio vezom pri ćemu će uređaji raditi sinkronizirano.

Dimenzije: 1100 x 1000 x 270 mm
Napajanje: Solarni panel 250W
Baterija: Solar – Gel 12V, 200Ah
Radna temperatura: -40˚C do +85˚C
Vremenski uvjeti: IP65
Vidljivost: > 1000 metara

ALUMINIJSKO KUĆIŠTE

Izrađen u potpunosti od aluminijskog materijala što ga odlikuje čvrstoćom te otpornošću na različite vremenske uvjete.

SOLARNO NAPAJANJE

Solarni panel služi za punjenje Solar – Gel baterije, prilikom ćega znak postaje posve neovisan proizvod u pogledu napajanja.

VIDLJIVOST

Znak djeca na cesti vidljiv je sa više od 1000 metara zahvaljujući visokokvalitetnim LED svijetlima te visokom konzolnom stupu.

RAD UREĐAJA

Uređaj ima samostalno solarno napajanje i dimenzioniran je tako da može raditi 24 sata dnevno – neprekidno, bez obzira na vremeneske uvjete.

Galerija & Video